Programa de modernització del Comerç – Ajudes de fins a 75.000€

1024 576 PauBelaustegui
  • 0

El Consorci de Comerç, Artesania i Moda de Catalunya (CCAM) ha presentat les subvencions del Programa de modernització del Comerç: Fons Tecnològic. Consisteix en un programa de suport a les PIMES, autònoms, associacions i entitats de Comerç, Artesania i Moda que els permetrà finançar una sèrie de serveis digitals.

Aquestes subvencions compten amb un finançament de 7,5 milions d’euros per cada convocatòria. Els beneficiaris són petites i mitjanes empreses de fins a 250 empleats i també, autònoms, entitats i assosiacions. En aquest article t’expliquem detalladament quins requisits has de complir per a beneficiar-te d’aquestes subvencions.

Des de Metacom Inbound l’ajudem amb tots els tràmits necessaris per sol·licitar les subvencions. Si tens qualsevol dubte inscriu-te al nostre webinar del 10 de gener a les 11:30h
Inscriu-te al webinar

Requisits per a aconseguir les subvencions del Programa de modernització del Comerç

  • L’activitat principal del negoci haurà de correspondre al CNAE 45 o 47.
  • En les empreses de comerç, la persona beneficiària ha de tenir mínim un establiment a peu de carrer a Catalunya.
  • L’ajuda cobreix fins al 80% de les despeses subvencionables, amb un màxim de 75.000 euros i un mínim de 2.000 euros.
  • La concessió d’aquestes ajudes és de concurrència competitiva i està vinculada a quatre criteris d’atorgament.
  • Emplenar i enviar el formulari d’autodiagnosi TIC per a avaluar la competitivitat de l’empresa en l’ús de les noves tecnologies.

Tipologia d’accions subvencionables

  1. Digitalització del Model de Negoci: accions de màrqueting digital, pàgina web e-commerce, formació en CRM, ERP, WhatsApp Business i assessorament tecnològic.
  2. Transformació del punt de venda: softwares de CRM, llicències de la e-commerce, sistemes de caixa innovadors, comptadors de persones, NFC, mobiliari tecnològic, etc.
  3. Sostenibilitat i Economia Circular: reducció d’embalatges, punts de recollida (taquilles i armaris) i disminució de costos mediambientals.

Criteris d’atorgament

  1. Impacte del projecte en el negoci de l’empresa (fins a 30 punts).
  2. Grau d’innovació del projecte (fins a 30 punts).
  3. Nombre de treballadors a l’empresa (fins a 30 punts).
  4. Nombre d’actuacions realitzades (fins a 10 punts).

Passos a seguir per a beneficiar-te de les subvencions

En primer lloc, per a poder accedir a les subvencions s’haurà de tramitar tota la documentació necessària de manera interna o de la mà d’un assessor. En segon lloc, emplenar i enviar el formulari d’autodiagnosi TIC per a rebre un informe personalitzat que analitzarà l’estratègia de l’empresa en l’àmbit digital juntament amb una sèrie de propostes de millora. I, finalment, accedir al portal de CCAM per a iniciar el tràmit i emplenar la sol·licitud de la subvenció i adjuntar la documentació corresponent.

Asessors tecnològics

Metacom Inbound Màrqueting és una agència líder en el sector del màrqueting digital. Carles Gili, CEO de l’agència, està inscrit i té segell com a assesor tecnològic acreditat pel CCAM. Si ets una petita o mitjana empresa, autònom, associació o entitat no dubtis a contactar amb nosaltres. Sense dubte, el Programa de modernització del Comerç és una gran oportunitat per a accelerar i innovar en la teva proposta empresarial.

Webinar – T’ajudem a aconseguir la subvenció

Per més informació inscriu-te al nostre webinar sobre el Programa de Modernització del Comerç, a través del següent formulari. Es durà a terme en directe el dimarts 10 de gener de 2023 a les 11:30h i tindrà una duració de 30 minuts amb una ronda de preguntes.


Rate this post

Dejar una Respuesta